Napszak
 
Menü
 
Tetszik az oldal?

Tegyél a kedvencek közé!

Legyek a kezdőlapod!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Frissítések
Felkerölt a Suttogás e-book! Köszönet Ajtonynak!
 
Darren Shan az író
 
Vámpír könyvek
 
Démon könyvek
 
Film
 
Szavazás
Hogy tettszett a Film?

Egyszerűen király volt
Megérte rá várni
Gyenge próbálkozás
Meggyalázta a könyvet
Még nem néztem meg
Soha nem fogom megnézni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vámpír idézetek
 
Démon idézetek
 
Szereplők
 
Írj véleményt a filmről
[37-18] [17-1]

2010.03.22. 19:38 Idézet
Atlasz

Na előre is bocsánat  de ez egy szar film. Igen, szar... Minden ki lett belőle véve amiről szól a könyv -kivéve Darren vér iránti vágyát- és az egész borzongató hatás ami Darren személyiségének fejlődése -vagy torzulása- kelt nincs jelen. És Tiny mégcsak nem is így öltözködik...:(


2010.02.22. 23:35 Idézet

Nos mivel én olvastam a komplett vámpíros kötettet , így a film számomra akkora egy csalódás volt h az csak nA! A szereplők nevein kivül szinte az egész sztori át lett írva ! Nevetséges én nem is értem Darren hogy adhatta ehez a nevét :(. Remélem ha egyszer a Démonos kötetett megfilmesítik messze nem ekkora ökörség lesz belőle !

 

Aki olvasta a könyveket és még nem látta a filmet az ne is nézze meg ! Ez a legjobb tanács amit a filmel kapcsolatban adhatok !!!! 


2010.02.07. 21:15 Idézet
zizyyy

én megmondom az őszintét ha nem nézem meg a filmet akkkor nem találok rá ezekre a fantasztikus könyvekre de nekem a film tetszett de amikor megnéztem a filmet megfogadtam h elolvasom a könyveket(még nem jutottam a végére sajnos de naon érdekelmár) és tudtam h  a kettő teljesen más világ lesz és nem bírom felfognih azok akik szídják a filmet mint a bokrot azok h oldanák meg h 3 ilyen csodás könyvet egy 1 és 3/4 órás filmbe belesűrítsék mondjuk debbie-t énnis hiányoltam meg samet meg R.V-t de attól függetlenül nekem tetszett jah és mellesleg hozzáteszem Josh Hutcherson (Steve) a világ egyik legjobb tinédzser színésze(és a leghelyesebb is)


2010.01.21. 02:01 Idézet
bosika

 jah hát arról nem is beszélve hogy hát igazából tudom hogy ez nem felnőteknek készült de nekem hiányzott belőle a vér :


2010.01.21. 01:57 Idézet
bosika

 sztem nagyon rosz volt tök eltért a könyvtől és hát mit ne mondjak bennem egyáltalán nem volt olyan érzésem mint mikor a könyvet olvastam egyáltalán neméreztem a szereplőknél azokat a dolgokat amit kellet volna 


2009.12.27. 17:39 Idézet
enemy

Helló

Sztem a film nem igazán lett jó sok a változtatás és olyan alapdolgokat változtattak hogy éélvezhetetlen a film...látványosnak látványos de azoknak akik olvasták a könyvet csalódást okozhatott ::(

 


2009.12.26. 18:01 Idézet
Szilárd

Én nagyon sajnálom, hogy lemaradtam róla de csak most vettem észre hogy volt film csak megváltoztatták a nevét!
Bár én nem olvastam a vámpír könyveket engem enmköt le az a világ!

De DÉmonos könyvek yeeee világ legjobbjai!! yeee! aból akarok filmnet ahogy a zombikat agyon verika  hajon a Farkaszigetbe, vagy Vérfüred áááá ezeket olyan jóra meglehtene csinálni mint a Doom-ot! mind1 remélem lefordítják mihamarabb a Suttogást mert már alig várom


2009.12.21. 17:33 Idézet

Nekem tetszett a film,bár igaz,hogy sokat változtattak,de az is az érthetőség miatt volt(szerintem). A barátommal néztem meg,aki nem szeret olvasni,de a film után leült elolvasni a könyveket! Szerintem ez is haladás. A szinészek egész jók voltak,de szerintem a Steve-t játszó srác volt a legjobb. Darren néhol túl béna(túl játsza a szinész).De azért tetszett áés meg fogom venni DVD-n is!


2009.11.29. 11:04 Idézet
Réka

Én a film után olvastam el a könyvet és őszintén szólva a film jobban tetszett.
Nemtudom mi bajotok vele mondjuk az tény hogy nagyon rövidre sikerült.
Nem egy világsiker, de szerintem nem rossz.
Csak a begyöpösödött fanatikusok szólják le akiknek az a máiájuk hogy minden szóról szóra legyen úgy a filmben, mint a könyvben...mind1 az én kedvemet nem fogjátok elvenni, nekem tetszett és kész!


2009.11.25. 18:48 Idézet

Ja és nem volt túl sok vér szerintem ezért nem raktak bele több szereplőt.

Sok dolog érthetetlen honan tudták mi Harkat neve ha nem beszélt még?

 


2009.11.25. 18:45 Idézet

A film szuper volt nem olyan jó mint a könyv de szuper.

Sok fontos szereplőt viszont kihagytak ami nem is olyan rossz mert az öcsém is megnézhette aki nem olvasta a könyvet.


2009.11.22. 12:37 Idézet
Sora

Jajj, bocsi, kihagytam Harkatot. Rajta röhögőgörcsöt kaptam. Egyáltalán nem így képzeltem. Így úgy néz ki...mint egy...mint egy állat. Pfuj.


2009.11.22. 12:31 Idézet
Sora

Hát...Nekem nem tetszett. Túl sokat változtattak. Perzse, ez is van, ameddig még jó, de egy határt túllépve már inkább nevetséges. Ők túllépték ezt a határt, épp ezért lépett fel a következő helyzet: aki olvasta a könyvet, aszerint szörnyű, aki meg nem, annak tetszett. Nemtudom, mi volt ezzel a céljuk, de nemhiszem, hogy elérték. Nagyon sok fontos szereplő maradt ki: R.V., Sam, Debbie (már nem azért, de mi volt ez a baromság a majomlánnyal?!). Murloghot fel sem ismertem. És már mégis hogy fogják megoldani a folytatást, ha Darren már most tudja, hogy Steve vérszipoly?! Nem csak a 9. könyvben derül ki? És ezek a célozgatások...A barátnőmmel néztem meg, aki még csak a harmadik könyvet fejezte be akkor, és azthittem, kizavarom, mikor Mr. Tiny a "tékozló fiú" dumát nyomta, meg Steve leapuzta Tinyt. Ami a látványt illeti, tényleg jóra sikerült. Ha nem olvastam volna a könyvet, imádnám a filmet. Ez van.


2009.11.15. 18:59 Idézet
Dervish Grady

egyszóval? borzalmas. R.V. és Sam nem voltak benne,Murloghról énis azt hittem h egy pufók,lillafejű hetesbácsi,és harkat meg a többiek... és John C. Reilly? mint Larten? nevetségek. és Gavner? egyenesen kiábrándító. és a Cirque Du Freakban is vtak oylan szereplők akikkel a könyvben nem találkoztam. féldául a nagyfejű hawerom. de mégis a Lartent játszó vén göndör-hosszúhajú(!rövid tüsi helyett),dagadt muksó mellett a kiejtés rázott meg legjobban. Tájni? szval...............


2009.11.07. 17:12 Idézet

Tartalom:

Hát, lehetett volna jobb is. Sok karakter maradt ki, akik tényleg fontosak lettek volna, és sok helyen nagyon roszzul változtattak. R.V. . Őt nagyon hiányoltam. Murlogh. Az komolyan ő volt?! Én egy pufók rózsaszín képű, hentes kinézetű vérszipolynak képzeltem el. Sam. Nem volt túl fontos, hacsak a vérivás szempontjából...szerintem kedves kis fickó volt. Debbie. Ő az a karakter, akinek a későbbiekben meghatározó szerepe van. Alan. Neki is elég fontos, bár csak jövőkép kinézetű szerepe van(ő élesztené fel a vámpírokat) Tommy. Érte kezdi el Shan üldözni a vérszipolyokat, és miatta tudja meg, van egy unokaöccse. 

Látvány:

Egy szó: REMEK!!!komolyan, ez egy olyan dolog ami tetszett a filmben is


2009.11.06. 19:00 Idézet
Cirque du freak

Szerintem nem is olyan rossz ez a film!!

én pl. a film alatt egyszer sem gondoltam arra h ez mennyire más mint a könyv! barátaimmal néztük meg és cs én olvastam a könyveket, de az egyik barátom aki nem olvasta le volt szó szerint nyűgözve . a film előtt azt mondta h 12 könyvet tuti nem fog elolvasni, aztán a film után elmondta mennyire király volt és biztos h elolvassa!!

Nekem Darren karaktere nagyon tetszett Chris nagyon hiteles volt , na és Mr. Crepsley.. John C. Reilly a világ egyik legjobb színésze!! Mr. Tiny tényleg idegesítő volt !

 

összevetve szerintem nagyon jó volt , én is letöltöttem és összesen már 3x láttam 


2009.11.04. 22:57 Idézet

Na, hát akkor kezdem a filmminősítést.
Én nem moziban néztem meg ezt a filmet, hanem egy moziban felvett elég rossz kép-, és hangminőségű változatát töltöttem le torrentről. Ugyan nem volt felirat, de azért követtem az eseményeket.
Hát igen... már amennyire lehetett követni, merthogy aki olvasta az első három könyvet az gondolom nem pont erre számított. Persze egy könyvnek a filmfeldolgozása sosem lehet olyan jó mint a könyv, ezt figyelembe kell vennünk. De nekem ennek ellenére sem tetszett (persze majd még megnézem jobb minőségben, de akkor sem tetszett)
A film egy óra negyven perces kb. Ennyi idő alatt a főhősnek a jellemváltozásait nem lehet bemutatni (nem is sikerült). A film egész végig pörgött, túl gyors volt (legalábbis ahhoz, hogy hiteles legyen). Mr. Tiny-t valahogy nem egy ilyen kövér embernek képzeltem el, és nem kéne ennyire befolyásolnia mindent, meg mindenhol ott lennie. Nekem a könyvbe pont a vége tetszett amikor megtudtam, hogy Steve-et és Darren-t tulajdonképpen ő ugrasztotta egymásnak. És az hogy a végén törpét csinál Murlaugh-ból.... És persze a légből kapott szerelmi szál. Szegény Debbie Hemlock ezek szerint kimarad a továbbiakban is.
Én nem tudom, hogy hogyan lehetett volna ez egy jobb, hitelesebb film, mert azt azért nem várhatjuk el, hogy tizenkét filmet csináljanak. De az lehet hogy jobb lett volna, ha nem másfél, hanem két és fél órás lett volna (azt meg ki ülné végig, elvégre ez egy ifjúsági film 12-es besorolással), és akkor több fért volna bele.

De hogy ne csak szapuljam a filmet: Mr. Tiny autója nagyon király volt.

Az lenne még érdekes, ha olyanok is írnának véleményeket, akik még nem olvasták a könyvet, csak a filmet látták (ha van olyan egyáltalán)


[37-18] [17-1]

 
WELCOME
Üdv ezen a Darren Shan fan oldalon! Remélem tetszeni fog! Az oldal megtekintéséhez az Internet Explorert ajánlom. Szerencse fel!
 
Számláló
Indulás: 2005-02-21
 
Pontos idő
 
Utolsó frissítés

2009.11.07.

 
Darren Shan

 
Naptár
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Köszöntő
 
A Gyűrűk Ura
 
Sakk
 
Egyebek
 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~