Napszak
 
Menü
 
Tetszik az oldal?

Tegyél a kedvencek közé!

Legyek a kezdőlapod!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Frissítések
Felkerölt a Suttogás e-book! Köszönet Ajtonynak!
 
Darren Shan az író
 
Vámpír könyvek
 
Démon könyvek
 
Film
 
Szavazás
Hogy tettszett a Film?

Egyszerűen király volt
Megérte rá várni
Gyenge próbálkozás
Meggyalázta a könyvet
Még nem néztem meg
Soha nem fogom megnézni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vámpír idézetek
 
Démon idézetek
 
Szereplők
 
Vámpírok

Megvérzés

Ez a fogalom az amikor egy emberből félvámpír lesz. Úgy is mondhatnánk hogy az illatő vámpír vért ad az embernek. Ezt úgy viszik véghez, hogy mindkettejük a 10 kézujjbegyein egy kis vágást ejt a vámpír a hosszú hegyes, éles körmével. Elkezd folyni a vér. Egymáshoz illesztik a tenyerüket, majd a vámpírvér az emberbe- és az embervér a vámpír ereibe csordogál. Ez a könnyebb módja ennek. Mielőtt egy vámpír vért adna egy embernek, azelőtt tisztáznia kell előtte mindent, az élettartamát, a külső változásokat, és hogy nem házasodhat* és gyereke sem. Ha ezek után az illető a vámpírlétet választja akkor tiszta lelkiismerettel a vámpír megvérezheti. Gyerekeket azonban csak nagyon ritkán véreznek meg, de azért előfordul. darren Shant is gyerekkorában vérezték meg és Paris Skylet pedig 2 évesen!

Félvámpírok

A félvámpírok a megvérzés után a mesterük mellett maradnak általában az mellett aki megvérezte őket, és ő tanítja meg az "újoncot" a vérszívás, vadászat és efféle dolgokra. A félvámpírok ötször lassaban öregszenek mint az ember. Gyorsabbak, erősebbek, jobb az érzékszerveik, mint nekünk embereknek. Akkor lesz a félvámpírból vámpír ha a Hercegek is úgy döntenek. A félvámpírok még nem képesek suhanási sebességet elérni.

Vámpírok

A vámpírok nem olyanok, mint amilyennek lefestik őket, hogy hatalmasra nő a szemfoguk, az sem ( Darren is próbálta), hogy a szenteltvíz meg a kereszt legyőzi a vámpírt. Egy kifejlett vámpír sokkal izmosabb, mint az ember, sokkal gyorsabb, képesek suhanni ilyenkor olyan gyorsan mennek, hogy az ember nem látja őket, és a reflexük is tökéletes. Érzékszerveik nagyon kifinomultak. Körmeik olyan erősek, hosszúak és élesek, hogy egy oló sem fog rajtuk, átüti az emberbőrt is. Tízszer lassabban öregszenek mint az ember. A félvámpíroknál mindenben felülmúlják őket.

Vámpírlét

A vámpírok a becsületről a hűségről híresek. Kurda csak azért tudott vámpírokat rossz útra téríteni, mert azokat ő vérezte meg és már arra tanította őket. A vámpírok továbbá nagyon szerettek harcolni, mint Arra. Ha valakit kihívtak és az visszautasította annak a becsületében esett folt. Mindegyikükben égett a bizonyítási vágy. Van aki az Avatási próbákat rengetegszer kiállta, azért, hogy magát vizsgáztassa és, hogy mások elismerjék erejét és tehetségét. Az a vámpír aki már gyenge ahhoz, hogy eltartsa saját magát, az önként és örömmel ment a Halál Termébe, hogy szemtől szembe nézzen a halállal, hogy megmutassa neki, nem fél tőle. Azonban aki áruló volt és a Halál Termére ítéltek, azt háttal bekötözött szemmel és megkötött végtagokkal dobták le. Ez egy nagy mégszégyenítésnek tartották. Sokan azonban azt, hogy az öregek meghaljanak nem tartották jónak. Darren is ellenezte.

A vámpírok hegye

A hegy nem volt a legnagyobb abban a hegységben. Darren teljesen máshogy képzelte el mint valójában. Ő egy palotát hitt, de ez értelmetlennek bizonyult. Ez egy hegy volt, s a hegy belsejében alagútrendszerek. Minden egyes vámpírnak jutott egy cella. A cellákben koporsók voltak, de Darren esetében függőágy. A szállásmester itt Seba Nile volt. Az alagutakat senki nem térképezte fel, így sosem tudták, hogy melyik alagút az amit még lehet használni. Rengeteg Terem volt. A Termek: 

Osca Velm Terme: egy kisebbfajta barlang volt. A falára ráírták azoknak a nevét akik megjelentek a vezérkar ülésére. Itt pihentek és ettek a megérkező vámpírok.

Khledon Lurt Terme: Ez az étkező terem.

Perta Vin-Grahl Terme: Ez egy hatalmas cseppkőbarlang volt. Két természetes vízesés zubogott. Itt fürödtek a vámpírok.

Basker Wrent, Rush Flon'x, Oceen Pird: Tornatermek. Hatalmas barlangok.

Halál Terme: Itt az öreg vagy áruló vámpírokat ledobják a Terem plafonjáról a nyársak közé.

Az Utolsó Út Terme: Ez a Terem a folyó mellett van, s a halottakat a folyókon eresztik ki a hegyből.

Hercegek Terme: Itt üléseznek a hercegek. Megvitatják a dolgokat, vagy ítélkeznek.

Corza Jarn Terme: Itt az újonc tábornokok harci kiképzése folyt.

Ba'Halen: Ez egy barlang ami tele van pókokkal. Seba szokott ide járni és figyelni a pókokat. darrennek a viszketéseit is a pókháló mulasztotta el amit innen hoztak.

Vámpíritek

A vámpíritek a vámpírok oldalán álló emberekből verbuvált hadsereg, amik főként a vémberek miatt jöttek létre. Ezt Debbie Hemlock és Alice Burgess agyalta ki. A sereg használhatott lőfegyvereket mert nem kötötték őket a vámpírok szabályai. Nem voltak megvérezve. Nevüket a vámpír szóból kapták. Főként az utcán kolduló emberekből álltak. A két nő viszonylag gyorsan verbuváltak koldusból katonát. Míg a vámpíritek a vémberekkel küzdöttek, a vámpírok nyugodtan küzdhettek a vérszipolyok ellen.

*A vámpírok nem házasodnak, hanem társat választanak előre meghatározott időre.

Köszönet: T. Viktor

 
WELCOME
Üdv ezen a Darren Shan fan oldalon! Remélem tetszeni fog! Az oldal megtekintéséhez az Internet Explorert ajánlom. Szerencse fel!
 
Számláló
Indulás: 2005-02-21
 
Pontos idő
 
Utolsó frissítés

2009.11.07.

 
Darren Shan

 
Naptár
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Köszöntő
 
A Gyűrűk Ura
 
Sakk
 
Egyebek
 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com